Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@20:37:16 GMT

تست شخصیت شناسی چه کمکی به رزومه کاری شما می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۰۹۷۵۸

تست شخصیت شناسی چه کمکی به رزومه کاری شما می‌کند؟

حتما به افرادی برخورده‌اید که قسمتی از رزومه کاری خود را به تست‌شخصیتشان اختصاص داده‌اند. با اینکه شخصیت هیچ فردی را نمی‌توانیم در قالب خوب یا بد ارزیابی کنیم؛ فایده تست شخصیت شناسی این است که کمک می‌کند به درک بهتری از شخصیت خود یا فردی دیگر برسیم.

این تست‌ها به شما کمک خواهد کرد که نقاط قوت شخصیت خود را بشناسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه تست شخصیت می‌تواند در زندگی حرفه‌ای هم کاربرد داشته باشد. در این مطلب به اهمیت تست‌های شخصیت‌شناسی برای رزومه کاری پرداخته‌ایم.

چرا تست شخصیت‌شناسی اهمیت دارد؟

وقتی به تمام سؤالات تست جواب می‌دهید و هنگام نمایش نتایج تست با نقاط قوتتان آشنا می‌شوید، قادر خواهید بود:

توانمندی‌ها و جنبه‌های قوی شخصیت خود را براساس تک‌تک نتایج در روزمه‌تان قید کنید؛
از نتیجه تست برای تعریف برند شخصی‌تان استفاده کنید؛
ویژگی‌های منحصر‌به‌فردتان را بفهمید؛
با فرصت‌های شغلی متناسب با توانمندی‌هایتان آشنا شوید.

پیشنهادی که از این تست‌ها به‌دست می‌آورید، می‌تواند راهنمای شما در انتخاب شغل مناسب باشد. هدف از تست شخصیت‌شناسی، شناخت توانمندی‌ها و انتخاب شغل مناسب‌تان بر این اساس است.

با این حال، هیچ تستی تضمین نمی‌کند که شما در حوزه خاصی موفق خواهید بود، بلکه مسیری را نشان می‌دهد که بتوانید با یادگیری مهارت‌های لازم و سازگاری با محیط‌های کاری مختلف به موفقیت برسید.

اهمیت تست شخصیت‌شناسی در محیط کار:

تست‌های شخصیت‌شناسی مثل تست MBTI و تست هوش هیجانی، به تجزیه‌و‌تحلیل فرد برای رسیدن به یک نسخه بهتر از خودش کمک می‌کنند. به‌طورعمده، از این تست‌ها برای تقویت مهارت‌های افراد و برنامه‌های آموزشی استفاده می‌شود. این روز‌ها بیشتر سازمان‌ها در روند استخدام افراد از آن استفاده می‌کنند و نتایج خوبی به‌دست می‌آورند. با این حال، هنوز شرکت‌هایی هستند که از تکنیک‌های قدیمی برای استخدام استفاده می‌کنند و از مزایای این آزمون ارزیابی شخصیت بهره نمی‌برند.

برخی از دلایل شرکت‌ها برای اجتناب از این نوع آزمون‌ها عبارت است از:

هزینه‌ها
روش‌های استخدام قدیمی
عدم دسترسی مناسب به اینترنت
عدم آگاهی از مزایای تست‌های شخصیت

تست‌های شخصیت‌شناسی چه اهمیتی دارند؟

مدیران در نقش کسانی که قصد استخدام شما را دارند، عوامل مختلفی مانند تحصیلات، تجربیات، موفقیت‌ها و جنبه‌های مشابه را در نظر می‌گیرند، اما چند نفر از ما عامل شخصیت را در رزومه کاری خود منعکس کرده‌ایم؟

اگر کارفرما قادر باشد نتایج ارزیابی شخصیت را بررسی کند، آنگاه سازمان‌ها می‌توانند استخدام‌های کارآمدتری داشته باشند و از هزینه‌های متعاقب استخدام نادرست، به‌خصوص در سطوح بالای اداری جلوگیری کنند.

این روز‌ها بیشتر کارفرمایان برای جذب نیروی مناسب به گرفتن تست شخصیت‌شناسی روی آورده‌اند. امروزه دیگر معنای شاغل‌بودن انجام وظیفه یا تمام‌کردن کاری نیست که به ما محول شده است، بلکه به‌معنای داشتن فعالیت در گروهی است که تاروپود آن به‌هم وصل هستند.

بنابراین، ناسازگاری فرد با گروه همکاران مانع بهره‌وری سازمان خواهد شد، اما با شناخت ویژگی‌های شخصیتی متقاضی از قبل، می‌توان جلوی یک اشتباه بزرگ را گرفت.

اگر ویژگی‌های شخصیتی نشان دهد که متقاضی با بسیاری از همکاران آینده هم‌ساز نیست، گرفتن آزمون تنها راهی است که به تشخیص فرد مناسب کمک خواهد کرد.

شاید تست شخصیت‌شناسی مهم‌ترین مرحله در جستجوی کار نباشد، اما می‌تواند کلیدی برای بازکردن قفل یک شغل موفقیت‌آمیز باشد.

چرا باید از خودتان تست شخصیت‌شناسی بگیرید؟

۱. تست شخصیت‌شناسی در ساده کردن فرایند انتخاب شغل به شما کمک می‌کند

جستجوی کار به‌معنای ارسال صد‌ها رزومه نیست، چون در این صورت بعد از مدتی تنها موجب ناامیدی و خستگی شما می‌شود.

پس قبل از اینکه ناامید شوید، با انجام این تست از حقایقی که درباره شخصیت خودتان نمی‌دانید، آگاه شوید تا بتوانید در انتخاب حرفه‌ای که برای شما بهترین گزینه خواهد بود موفق عمل کنید. رزومه کاری خود را با توانمندی‌های جدیدتان به‌روز کنید و برای شغلی درخواست دهید که با ویژگی‌های شما بیشترین سازگاری را دارد.

زمانی که روی توانمندی‌هایتان در رزومه تاکید کرده باشید، تست شخصیت می‌تواند تأییدی بر آن‌ها باشد و درنتیجه در رقابت سختی که پیش رو دارید شما را تا حد زیادی جلو بیاندازد.

۲. کمک می‌کند در محیط کاری، فردی «ناهمگون» نباشید

تست‌هایی مثل تست MBTI و تست هوش هیجانی جنبه‌هایی از ویژگی‌های شخصیتی و رفتاری شما را می‌آزمایند که خودتان هم از آن‌ها چندان اطلاعی ندارید. بعد از انجام چنین تست‌هایی ممکن است از توانایی ذاتی خود در ارتباط برقرارکردن با آدم‌ها اطلاع پیدا کنید و با محیط‌هایی آشنا شوید که برای شما مناسب‌تر هستند.

به این ترتیب، وقتی مدیر یا مسئول استخدام به روزمه شما نگاه می‌کند، فورا از مهارت‌های ارتباطی شما مطلع می‌شود.

۳. می‌توانید خودتان را بهتر عرضه کنید

درک کامل از صفات شخصی به شما در هدف‌گیری درست فرصت‌ها کمک می‌کند. همچنین کمک می‌کند تا از طریق رزومه کاری، توانایی‌های خود را بهتر به مدیران نشان دهید.

وقتی ویژگی‌های شخصیت خود را خوب می‌شناسید، در موقعیت بهتری برای تفهیم این که چرا متقاضی مناسبی هستید قرار دارید. گذشته از این، نه تنها دروغ نگفته‌اید بلکه حقیقت را نشان داده‌اید.

۴. یک مسیر شغلی تازه را کشف می‌کنید

تست شخصیت‌شناسی، همان طور که شما را مطابق با ویژگی‌های شخصیتی‌تان به حرفه جدید معرفی می‌کند، سبب می‌شود با کشف مسیر‌های شغلی تازه، به سمت انتخاب صحیح‌تری سوق پیدا کنید.

۵. در فضای رقابتی متمایز خواهید بود

نتایج به‌دست‌آمده از این تست‌ها به شما و کارفرما در شناسایی دلیل منحصر‌به‌فرد‌بودن شما کمک می‌کند. اضافه‌کردن ویژگی‌های رفتاری و شخصیتی به رزومه‌تان باعث ایجاد تمایز در رقابت می‌شود و در ایجاد تمام تفاوت‌های مثبت در حرفه‌تان مؤثر خواهد بود.

نتیجه ‌گیری

تست‌های شخصیت‌شناسی نه تنها ترسناک نیستند، بلکه هم به کارفرما نشان می‌دهند که شما چه گزینه مناسبی برای سازمان آن‌ها هستید و هم به شما در شناسایی بهترین فرصت‌های کاری کمک می‌کنند. پس، پیش از نوشتن رزومه و ارسال به سازمان‌های مختلف، به وبسایت کاربوم بروید و از تست‌های معتبر و متنوع آن استفاده کنید.

منبع: روزیاتو

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شخصیت شناسی استخدام شخصیت شناسی استخدام سبک زندگی پارسی خبر رزومه کاری تست های شخصیت شناسی ویژگی های شخصیتی ویژگی های شخصیت تست شخصیت شناسی توانمندی ها رزومه کاری تست ها شخصیت خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۹۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان موقت کاوش در محوطه تازه کشف‌شده در اصفهان + عکس

فصل نخست کاوش باستان‌شناسی در گذر «کمر زرین» اصفهان با کشف یک تنور شگفت‌انگیز و تنبوشه‌های بزرگ سفالین و یافته‌های ارزشمندی از دوره اسلامی، تمام شد. فصل دوم این کاوش باستان‌شناسی به‌زودی آغاز خواهد شد. باستان‌شناسان تا عمق ۷ متری زمین را کاوش کرده‌اند و فکر می‌کنند بتوانند به آثاری فراتر از دوره اسلامی دست یابند.

به گزارش ایسنا، جمعه گذشته آخرین روز از فصل نخست کاوش باستان‌شناسی در «کمر زرین» اصفهان با اسکن و نقشه‌برداری از محوطه و یافته‌ها سپری شد. این محوطه تاریخی مثل دیگر پروژه های عمرانی بر اثر اصابت چنگال لودرها، از خاک سر بیرون آورد و به همین خاطر هم بخشی از آن تخریب شد. آنچنان که مسئولان اصفهان گفته‌اند، قرار بود «کفِ این گذر با میدان امام علی (ع) هم سطح شود تا تأسیسات به‌صورت محدود از این گذر عبور کند»، اما مسئولان میراث فرهنگی این شهر گفته‌اند «شهرداری بیش از خط پروژه و بدون نظارت باستان‌شناس خاک‌برداری کرده است». انتقاد به ادامه این پروژه آنجا بالا گرفت که گفته شد «درحالی که یافته‌های باستان‌شناسی در این گذر قابل مشاهده بوده، اما پروژه خاکبرداری و گودبرداری متوقف نشده و به میراث فرهنگی هم اطلاعی داده نشده بود». وقتی این اعتراض‌ها در فضای مجازی و رسانه‌ها علنی شد، پروژه هم متوقف شد.

اکنون پس از ۴۰ روز از آغاز فصل نخست کاوش باستان‌شناسی در این گذر، که پنج ترانشه برای آن باز شد و کاوش آن برای رفع هرگونه شبهه به ویژه گنج‌یابی، به صورت باز و در معرض دید عموم انجام شد، علی شجاعی اصفهانی ـ سرپرست کاوش باستان‌شناسی در گذر کمر زرین ـ مروری داشت بر آنچه بر این فصل گذشت. او در این گفت‌وگو که با ایسنا و جمع دیگری از خبرنگاران انجام داد، اظهار کرد: فصل اول این کاوش بسیار پربار بود و با حمایت سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری و دانشگاه هنر و با نظارت اداره کل میراث فرهنگی اصفهان انجام شد و یافته‌های بسیار ارزشمندی به دست آمد، که به ادوار مختلف دوره اسلامی مربوط می‌شود، که فکر می‌کنیم از قرن سوم و چهارم هجری تا قاجار مجموعه آثاری به دست آمد.

علی شجاعی اصفهانی، سرپرست کاوش محوطه کمر زرین اصفهان

این باستان‌شناس ادامه داد: جالب‌ترین نکته کاوش در این بود که تا عمق هفت متری زیر آسفالت، کاوش باستان‌شناسی انجام شد، درحالی که همچنان آثار داریم و هنوز به خاک بکر نرسیده‌ایم و حدس می‌زنم شاید تا چندین متر دیگر در ترانشه‌ای که برای لایه‌نگاری ایجاد کرده‌ایم پیش رویم باز هم به یافته‌های فرهنگی دست خواهیم یافت و امیدوارم شواهدی حتی از قبل از اسلام در این محوطه پیدا کنیم.

سرپرست کاوش باستان‌شناسی کمر زرین گفت: شواهد به‌دست آمده از گذر کمر زرین نشان می‌دهد که احتمالا با مجموعه کارگاه‌های پخت سفال رو به رو هستیم و کوره‌ای به دست آمده است که نمونه مشابه آن در شهر اصفهان تا حالا به دست نیامده است و نمونه‌هایی که تا کنون یافته شده مربوط به چندین دهه پیش است که بیشتر خارج از شهر اصفهان و در کاشان و نقاط دیگر بوده است که تخریب شده‌اند. کوره‌ای که در گذر کمر زرین کشف شده نمونه بسیار خوبی است و در وضعیت مناسبی به سر می‌برد.

کوره کشف‌شده در این محوطه که وضعی سالم دارد و باستان‌شناسان آن را کشفی «شگفت‌انگیز» توصیف کرده‌اند
لوله‌گذاری در این بخش، در فاصله توقف گودبرداری عمرانی و آغاز کاوش‌های باستان‌شناسی انجام شده است!

او با اشاره به تخریب‌هایی که هنگام گودبرداری و خاکبرداری به این کوره و گذر تاریخی وارد شده است، اظهار کرد: متاسفانه با گودبرداری و خاک‌برداری که انجام شد، این گذر پیش از کاوش باستان‌شناسی تخریب زیادی را متحمل شد، ولی در حال حاضر وضعیت آن به گونه‌ای است که می‌توان مطالعات خیلی خوبی روی آن انجام داد.

شجاعی به یافته‌های دیگر این کاوش اشاره کرد و درباره آنها توضیح داد: تنبوشه (لوله) های سفالی در این کاوش به‌دست آمده که به یاد ندارم تا کنون به این ابعاد در محوطه‌های تاریخی یافته شده باشد، که نشان از اهمیت این منطقه دارد؛ منطقه‌ای که کمتر از ۲۰۰ متر با مسجد جامع اصفهان فاصله دارد، مسجد جامعی که  دوره سلجوقی بنا شده و در شکل‌گیری ساخت و سازهای اطراف آن نقش داشته است. هر کجای این منطقه را دست بگذارید می‌توانید یافته‌های ارزشمندی از اصفهان به عنوان مهمترین شهر ایران در ادوار مختلف اسلامی به دست آورید که با بغداد و قاهره رقابت می‌کند و شواهد آن بسیار ارزشمند است.

تنبوشه‌های سفالین کشف‌شده در کمر زرین که تزئینات و ابعاد آن، کنجکاوی باستان‌شناسان را برانگیخته است

سرپرست کاوش باستان‌شناسی کمر زرین درباره لایه‌های باستان‌شناختی به دست آمده در فصل نخست این کاوش، گفت: براساس لایه‌نگاری صورت گرفته تا کنون ۱۰ لایه تاریخی شناسایی شده است. البته لازم است سفال‌هایی که از لایه‌های مختلف هستند در کنار هم قرار گیرند، طراحی و مقایسه شوند و سپس با اطمینان بیشتری درباره لایه‌های تاریخی آن صحبت کرد.

او درباره ضرورت ادامه کاوش‌ها در کمر زرین اصفهان اظهار کرد: در کل مسیری که تا کنون کاوش کرده‌ایم آثار ارزشمندی پیدا کرده‌ایم و نقطه‌ای نبوده است که آثاری از آن به دست نیامده باشد. بر این اساس، بخش دیگری که باقی مانده است باید کاوش شود و حداقل باید یک فصل تمام شود و بعد نظر دهیم، اما به نظر می‌رسد در این محوطه آثار زیاد است و ضرورت دارد کامل مطالعه شود و بعد برای اینکه به سایت موزه گردشگری و یک مسیر دسترسی عابر پیاده به مسجد جامع تصمیم گرفته شود. متاسفانه مسجد جامع از مسیر پیاده‌رو مناسب محروم بوده است.

گذر کمر زرین که قرار بود برای دسترسی به مجتمع تجاری زرین و همچنین برای دسترسی به میدان امام علی (ع) و مسجد جامع همسطح شود

شجاعی در پاسخ به این پرسش که با توجه به این کاوش و یافته‌های آن و طرح مترو که به مسجد عتیق (جامع) نزدیک است، آیا احتمال تجدید نظر در این مسیر وجود دارد، گفت: من به تیم شهری که الان در مدیریت شهری مسئولیت دارد خیلی امیدوارم، نگاهشان به حوزه میراث فرهنگی خیلی مثبت است و برای آنها دغدغه و مساله است. درباره مسیر مترو، خیلی در جریان خطوط آن نیستم، اما اطلاع دارم که از نزدیک مسجد جامع گذر می‌کند و این مسجد با توجه به جایگاه و نقش تاریخی که داشته، شوخی‌بردار نیست. شاید باید اتفاقات دیگری از قبل می‌افتاد که با این پدیده مواجه نشویم.

مسجد جامع اصفهان که گفته شده 200 متر تا گذر کمر زرین فاصله دارد

او در پاسخ به این پرسش که با توجه به ساخت مجتمع تجاری در جوار کمر زرین، آیا احتمال دارد هنگام ساخت آن سازه، لایه‌های باستان‌شناسی از بین برده شده باشد، گفت: فهمیدن این موضوع خیلی پیچیده نیست و احتمالا لایه‌های باستانی با این عمق حفاری از بین رفته باشد. این سازه پاساژ تجاری است که فکر می‌کنم ۱۰ متر زیر زمین دو طبقه پارکینگ دارد و طبیعتا وقتی در این بخش آثار تاریخی یافته شده احتمال دارد در آن بخش هم آثاری بوده باشد، ولی متاسفانه در آن دوره، به میراث فرهنگی توجه نشده است و امیدوارم دیگر از این فجایع تکرار نشود.

شجاعی درباره ادامه کاوش‌ها در گذر کمر زرین، اظهار کرد: فصل اول کاوش که پایان یافت. در پایان فصل اول با لیزر اسکن نقشه‌برداری محوطه انجام شد و تلاش می‌شود تمام جزئیات سایت با دقت بالا اسکن شود. این فصل حدود ۴۰ روز طول کشید و برای فصل بعدی، منتظر مجوز و اعتبار هستیم، که فکر می‌کنم به‌زودی آغاز شود، چون باید وضعیت این گذر روشن شود. امیدواریم فصل دوم به روال فصل گذشته ادامه یابد و کاوش کل گذر را دربر بگیرد و لایه‌نگاری را انجام دهیم، چون متاسفانه برای این منطقه از اصفهان تا کنون لایه‌نگاری انجام نشده است.

کاوش در این محوطه به صورت باز و در معرض دید عموم انجام شده است آماده‌سازی محوطه برای اسکن لیزری تنبوشه‌های سفالین یافته شده در کمر زرین

زیرگذری که به گفته باستان‌شناسان هنگام احداث آن بخش زیادی از آثار تاریخی کاوش‌نشده در اصفهان تخریب شد گذر کمر زرین و مجتمع تجاری که در جوار آن ساخته شده است
عکس‌ها از سمیه حسنلو، خبرنگار ایسنا

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آب آلبالو چه کمکی به دیابتی‌ها می‌کند؟
  • موزه مردم شناسی رختشویخانه - زنجان
  • حمله به رفح هم کمکی به ما نمی‌کند | جنگ را باختیم
  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • ژنرال صهیونیست: حمله به رفح هم کمکی به ما نمی‌کند/ جنگ را باختیم
  • (تصاویر) حضور شخصیت‌های حوزوی در منزل سید حسین خمینی
  • سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود
  • پایان موقت کاوش در محوطه تازه کشف‌شده در اصفهان + عکس
  • ارسال تجهیزات و نیروهای کمکی به پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی در سوریه