Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یکشنبه 13 بهمن‌ماه، دستورالعمل تشکیل هسته‌های دانشجویی «همیار مشاور امین» دانشگاه آزاد اسلامی را به رؤسای استان‌ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش عمومی و مهارتی (سما) ابلاغ کرد.

براساس بندهای این دستورالعمل، هدف از ایجاد و شکل‌گیری هسته‌های همیار، آموزش به دانشجویانی است که با افزایش مهارت‌های فردی، خودمراقبتی، مسئولیت‌پذیری و تقویت توانایی‌های فردی با نظارت مراکز مشاوره، توانایی برقراری و ارتباط مؤثر با گروه‌های هدف را داشته و با رعایت ضوابط اسلامی-ایرانی و ارزش‌های موجود در جامعه دانشگاهی در مکان‌های غیررسمی مانند سلف دانشگاه، دانشکده ها و سالن های ورزشی امکان فعالیت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا، محمدرضا حاجی نوروزی مسئول مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره طرح«همیاران مشاور امین» برای دانشجویان رشته روانشناسی این واحد اظهارکرد: براساس بخش‌نامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، به دنبال این هستیم که از ظرفیت دانشجویان توانمند و علاقه مند در زمینه مشاوره، برگزاری کارگاه، برگزاری جلسات کوچک تر کارگاهی و گروهی استفاده خواهیم کرد.

وی افزود: طرح همیاران مشاور دارای بخش های مختلفی است که درحال حاضر دو بخش از آن را اجرایی خواهیم کرد. براساس این طرح، دانشجویان روانشناسی در بخش های مختلف دانشگاه مانند سلف غذاخوری و دانشکده‌ها، فعالیت‌های مشاوره‌ای خود را تا جایی که توانایی دارند با دانشجویان نیازمند به راهنمایی انجام و یا به مشاوران متخصص دانشگاه ارجاع دهند.

حاجی نوروزی ادامه داد: فرآیند مشاوره به دو صورت انجام می شود؛ همیاران مشاور می توانند در وهله اول، پاسخ به چالش‌های ارائه شده از سوی مسئولان مرکز مشاوره را از طریق تحقیق و بررسی پیدا و آن‌ها را به دانشجویان منتقل کنند و یا آن ها را به متخصصان حاضر در مرکز مشاوره دانشگاه برای بررسی بیشتر ارجاع دهند.

مسئول مرکز مشاوره واحد یادگار امام خمینی(ره) گفت: این طرح دوفایده عمده دارد؛ اول این که می توانیم تعداد دانشجویان زیادی را زیر نظر مرکز مشاوره دانشگاه داشته باشیم. همچنین دانشجویان رشته روانشناسی می توانند از این طرح به عنوان یک فعالیت کارورزی استفاده و تجربه کاری بیشتری را برای سال‌های آینده خود کسب کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مرکز مشاوره واحد یادگار امام(ره) نزدیک به 10 سال فعالیت دارد؛ درحال حاضر این مرکز به وسیله بخش نامه‌های جدید سازمان مرکزی دانشگاه، فراغ بال بیشتری دارد و فعالیت‌های آن گسترده تر شده است. مرکز مشاوره واحد یادگار در سال تحصیلی جاری، برنامه های مشاوره ای متعددی را برای دانشجویان جدید الورود خواهد داشت و که به تناوب و زمان خاص اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه آزاد یادگارامام مرکز مشاوره رشته روانشناسی علوم انسانی محمدرضا حاجی پور ابراهیم کلانتری هسته‌های دانشجویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد یادگارامام مرکز مشاوره رشته روانشناسی علوم انسانی ابراهیم کلانتری هسته های دانشجویی مرکز مشاوره دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام برای دانشجویان رشته روانشناسی همیاران مشاور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۵۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روح و روانم خیلی درگیر است و افسردگی امانم را بریده است، اما نمی‌توانم هزینه جلسات مشاوره با روانشناس را بپردازم. این گفته مسعود، جوان ۳۵ ساله است.
خدمات روانشناسی خدمات با تعرفه‌های بالایی است؛ به طوری که بیش از ۷۰ درصد مردم توانایی مراجعه به روانشناسان را ندارند. بهرام عین الهی،وزیر بهداشت سال گذشته از تحت پوشش قرار دادن این خدمات خبر داد.

اکنون ۲۰ درصد افراد جامعه به نوعی دچار اختلالات روان هستند و نیاز به حدود ۱۰۰ هزار روانشناس و مشاور داریم .براساس طبقه بندی‌های بین‌المللی، حدود ۴۰۰ نوع بیماری روانی داریم که سازمان روانشناسی و مشاوره نقش پررنگی در پیشگیری از ابتلا افراد جامعه به این‌ اختلالات دارد.

بیشتر بخوانید: نرخ پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد + جزییات

رئیس سازمان بیمه سلامت محمد مهدی ناصحی می‌گوید «سازمان بیمه سلامت خدماتی مانند روان درمانی فردی، خانواده درمانی، گروه درمانی و خدمت مشاوره را تحت پوشش قرار داده است».
به گفته ناصحی «سهم پرداختی سازمان در بخش سرپایی جهت خدمات فوق، معادل ۷۰ درصد تعرفه دولتی است».

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره علی فتحی آشتیانی به فارس می‌گوید« آنچه وزیر بهداشت درباره بیمه خمدات روانشناسی گفته این است که خدمات بیمه‌ای فقط مشمول روانشناسانی می‌شود که تخصص روانشناسی بالینی و سلامت دارند.اما اگر کسی نیاز به خدمات روانشناسی عمومی، تربیتی، شخصیت،مشاوره خانواده، شغلی و در کل که ۱۴ رشته می‌شود این رشته‌ها مشمول بیمه نمی‌شود.»

در حالی که به گفته رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تعداد متخصصان رشته‌های روانشناسی بالینی و سلامت بسیار کم است و همه خدمات روانشناسی نیازمند پوشش بیمه‌ای هستند؛اما برداشت وزارت بهداشت این بوده که روانشناسی فقط مشمول این دو گرایش است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1228740 برچسب‌ها روان شناسی

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد